Dealer Academy© (nationaal of internationaal)

Dit complete en succesvolle programma heeft ten doel om de bedrijfsresultaten door middel van professionalisering binnen het eigen distributiekanaal te verbeteren. Hierdoor biedt u klanten een consistente merkbeleving, waardoor de concurrentiepositie van dealerbedrijven en merk versterkt wordt.

Doelgroepen
Elk programma binnen de Dealer Academy© stellen wij  op maat samen, passend bij de doelgroep en de voorkennis en ervaring van de deelnemers. Dit ontwikkelingsprogramma is hierdoor onder andere geschikt voor:

  • Directie en hoger management
  • Middle management (Verkoop, Parts, Service)
  • Marketing- en Salesteams

Ook andere groepen medewerkers en teams kunnen in het programma betrokken worden.

Opdrachtgevers kunnen dealerorganisaties zijn en A-merkeigenaren die hun producten en diensten via een dealernetwerk vermarkten. Voor een indruk van onze branche-ervaring kunt u onze Portfolio raadplegen.

Methodiek
Iedere doelgroep doorloopt een eigen programma. De verschillende programma’s worden op elkaar afgestemd. Afhankelijk van de doelgroep passeren vakgebieden de revue als bedrijfskunde, leidinggeven, marketing en verkoop. Elk vakgebied is gericht op de dealerpraktijk. Bekijk ons aanbod onder Training voor een indruk van mogelijke onderwerpen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van benodigde competenties, concrete leerdoelen, persoonlijke leerpaden en indien nodig bij de implementatie van het geleerde op de werkvloer van de dealer.

De perfecte context om van elkaar te leren
Wij hebben uitgebreide ervaring in het professioneel ontwikkelen van directie, middle management en medewerkers van dealerbedrijven. Het hiervoor gebruikte integrale trainingsprogramma  richt zich op de specifieke context van de organisatie of het merk waarbinnen we trainen, waardoor onze trainers ook bekend zijn met de systemen van de merkleverancier. Deelnemende dealers zijn collega’s van elkaar. Dat zorgt voor een perfecte setting om:

  • Ervaringen uit te wisselen
  • Methodieken te delen
  • Te leren van elkaars best practices
  • Zwaartepunten te benoemen binnen de specifieke product-merk-markt-combinatie

Uw eigen Dealer Academy©?
De naam Dealer Academy© staat voor de ontwikkelaanpak gericht op een specifieke doelgroep. Desgewenst kan de Academy onder uw eigen merk- of bedrijfsnaam functioneren.

U wilt weten hoe een Dealer Academy© uw marktpositie kan versterken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

UW PRESTATIES
VERBETEREN?

BEL NU +31(0)13 59 00 446

KLANTERVARINGEN

“Vector denkt prima mee. Bedankt!”

“Professionele aanpak. Soms verrassende locaties. Tevreden.”

“De rode draad voor ons: Alignment!”