Individuele Coaching: Vector PersonalFit!©

Óók online!

Van tijd tot tijd komt een mens in zijn beroepsmatige leven voor keuzes te staan. Wil en kan ik nog wel zo verder? De aanleiding kan bijvoorbeeld zijn een weloverwogen ‘reality check’, een scheve ‘work-life-balance’, of een burn-out. Het Counseling & Coachingsprogramma Vector PersonalFit!’© is een traject van zelfmanagement op weg naar verbeterd persoonlijk en professioneel functioneren. De coachee wordt ondersteund op weg naar een beter inzicht in de eigen persoonlijkheid, wensen en een daarbij passend professioneel profiel.

Doel
Het gaat er in dit programma om de kwaliteit van iemands functioneren permanent te verbeteren in lijn met zowel de functie en organisatiedoelstellingen, als met het eigen gevoel en met de eigen competenties. Met andere woorden: jezelf op de juiste manier ‘managen’ richting meer evenwicht in denken en doen!

Methodiek
Afhankelijk van de specifieke behoefte bestaat het Vector PersonalFit!© programma uit 6 tot 10 gesprekken met een doorlooptijd van 2 tot 3 maanden. De gesprekken vinden meestal plaats op een neutrale locatie. Tijdens de gesprekken worden de resultaten van reflectie-opdrachten, praktijkopdrachten en ervaringen besproken. Per programmaonderdeel ontvangt de coachee gerichte achtergrondinformatie en feedback.

Zie ook Vector WorkFit© en Vector TeamFit©.

UW PRESTATIES
VERBETEREN?

BEL NU +31(0)13 59 00 446

KLANTERVARINGEN

“Door deze coaching besef ik waar het anders moet (en kan). Bedankt!”

“Erg prettig verlopen. Goed gevoel”

“Zelfkennis: eerlijkheid duurt het langst!”