Wie we zijn

Sinds 2002 ondersteunt Vector International grotere en kleinere organisaties in hun professionele ontwikkeling, met als doel hun succes te vergroten. Voorheen gebeurde dit onder de naam MarketScan International. Recent hebben we besloten deze naam te wijzigen in Vector International, omdat deze beter aansluit bij onze expertises. Een vector (pijlsymbool) staat voor ‘koers’, ‘richting’ en ‘kracht’ vanuit een beginpunt. Vrij vertaald betekent dit voor ons de verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden van mensen en organisaties. Ons motto is dan ook: ‘Van Goed naar Beter!’©

Klant centraal
De behoeften van onze klanten staan altijd centraal. Want alleen tevreden klanten blíjven klant. Het bewijs: voor diverse opdrachtgevers zijn we al meer dan tien jaar actief!

Multidisciplinair team
Zowel op nationaal als internationaal niveau heeft het multidisciplinaire team van Vector International veel ervaring. Ons team bestaat uit betrokken professionals met een passie voor mens- en organisatieontwikkeling.
Wij trainen op lokaal, landelijk en internationaal niveau. Complete management development programma’s kunnen we grensoverschrijdend uniform uitrollen. Met daarbij alle aandacht voor taal- en cultuurverschillen. Organisatieadvies, training en coaching biedt ons team in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Heeft u andere wensen? Ook dat is mogelijk, hiervoor zetten wij graag ons brede internationale netwerk in!
Oprichter en managing partner van Vector International is Jan Verkerke. Jan is ook uw eerste aanspreekpunt bij contacten met Vector.

MVO
Vector is bewust maatschappelijk betrokken. Onder andere via vrijwilligersfuncties in brancheplatforms en onderwijs. Ook ondersteunen wij organisaties als Oxfam, Unicef en stichting De Zonnebloem. Onze ervaring: delen is een dankbare activiteit. Ook daar valt veel te ontwikkelen!

UW PRESTATIES
VERBETEREN?

BEL NU +31(0)13 59 00 446

KLANTERVARINGEN

“Ontspannen en prettige sfeer tijdens de training. Aangenaam!”

“Consciëntieuze voorbereiding, prettige contact, bruikbare adviezen. Professioneel!”

“Leerzaam! Ik bekijk de dagelijkse praktijk en mijn eigen rol daarin nu beslist met andere ogen!”

Oprichter en Managing Partner is Jan Verkerke.
Jan is ook uw eerste aanspreekpunt bij contacten met Vector.

Over de oprichter
Oprichter en managing partner van Vector International is Jan Verkerke SMP. Hij heeft zijn sporen in het (inter-)nationale advies- en trainingslandschap meer dan verdiend.

“Als managing partner van Vector International ben ik zowel de spin in het web als de drijvende (strategische) kracht achter de organisatie van Vector International. Als mens, adviseur en trainer sta ik nuchter en met humor in het leven. Ik kan goed relativeren, maar tegelijkertijd ben ik een perfectionist. Iemand die niet op de klok kijkt, maar vooral het ultieme eindresultaat voor ogen heeft.

Jarenlang was ik werkzaam aan de andere zijde van het bedrijfsleven, voornamelijk in managementfuncties bij diverse  A-merken met internationale footprints. Ik heb veel geleerd over verschillende (bedrijfs-)culturen en soorten leiderschap. In 2002 ben ik gestart als zelfstandig organisatieadviseur en trainer. Daarnaast  ben ik freelance docent en trainer Bedrijfskunde en Marketing. Ik werk actief samen met internationale partners en instituten. We leren en stimuleren elkaar tot verdere ontwikkeling. Want leren, dat doe je een leven lang!”