Training: onze aanpak

Óók online!

Onze trainingen zijn altijd maatwerk, gericht op uw behoefte, uw werkcontext, uw branche.
Immers, elke omstandigheid is anders en u wilt verdieping en verbetering voor uw specifieke situatie. Voordat we een training samenstellen, gaan we samen met u terug naar de basis. Is een training het juiste middel om uw doel te behalen? Trainen is geen doel op zich, het gaat om wat u voor uw organisatie voor ogen heeft!

Trainingsmethodiek en locaties: altijd afgestemd op uw behoefte
Afhankelijk van uw doelen bepalen we de inhoud van de training en de werkvormen. Casestudies, oefeningen (in groepsverband en individueel) en praktijkopdrachten vormen steeds een belangrijk onderdeel van het programma. Leren door te doen! Mentale en fysieke activiteiten (binnen en buiten) kunnen worden gecombineerd. Achtergrondinformatie bij onderwerpen kan worden aangeboden via hard copy, digitaal, of door middel van e-learning.

Wij trainen op nagenoeg elke locatie en elk gewenst tijdstip. Incompany of juist op een externe inspirerende plek, in binnen- of buitenland. Wilt u graag dat wij de gehele organisatie hiervan uit handen nemen? Ook dat is mogelijk!

Onze trainingsgroepen tellen gewoonlijk 8 tot 12 deelnemers. Groot genoeg om van elkaar te leren. Klein genoeg voor optimale interactiviteit. Voor incompany-programma’s kan de groepsgrootte in onderling overleg worden bepaald.

Voor al onze trainingen hanteren wij de Vector 3-step-flow-aanpak©

IK ONTVANG GRAAG DE GRATIS WHITEPAPER

Buiten winnen = Binnen beginnen!

In 7 stappen naar een duurzaam beter resultaat

Training