Vector Academy© (nationaal of internationaal)

U wilt met uw organisatie een flinke stap voorwaarts maken door consequente ontwikkeling van de verschillende organisatorische geledingen. Wij kunnen u daarbij ondersteunen via de Vector Academy©. In feite het opzetten van een eigen ‘leerhuis’, waardoor kennis en vaardigheden worden doorontwikkeld en binnen het bedrijf behouden worden. De eigen bedrijfscultuur, de onderlinge samenwerking en de aantrekkelijkheid van de organisatie voor nieuwe medewerkers worden erdoor versterkt.

Doelgroepen
Elk programma binnen de Vector Academy© stellen wij  op maat samen, passend bij de doelgroep en de voorkennis en ervaring van de deelnemers. Dit ontwikkelingsprogramma is hierdoor onder andere geschikt voor:

  • Directie en hoger management
  • Middle management
  • Marketing- en Salesteams

Ook andere groepen medewerkers en teams kunnen in het programma betrokken worden.

Doel
Een consistente en meer professionele bedrijfsvoering met als gevolg verbetering van uw concurrentiepositie en bedrijfsresultaten.

Methodiek
Iedere doelgroep doorloopt een eigen programma. De verschillende programma’s worden op elkaar afgestemd. Afhankelijk van de doelgroep passeren vakgebieden de revue als bedrijfskunde, leidinggeven, marketing en verkoop. Elk vakgebied is gericht op de eigen praktijk. Bekijk ons aanbod onder Training voor een indruk van mogelijke onderwerpen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van benodigde competenties, concrete leerdoelen, persoonlijke leerpaden en indien nodig bij de implementatie van het geleerde op de werkvloer.

Uw eigen Academy©?
De naam Vector Academy© staat voor de ontwikkelaanpak, het ‘leerhuis’. Desgewenst kan de Academy onder uw eigen merk- of bedrijfsnaam functioneren.

U wilt weten hoe een Academy© uw marktpositie kan versterken?
Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

UW PRESTATIES
VERBETEREN?

BEL NU +31(0)13 59 00 446

KLANTERVARINGEN

“Vector denkt prima mee. Bedankt!”

“Professionele aanpak. Soms verrassende locaties. Tevreden.”

“De rode draad voor ons: Alignment!”